Wie wij zijn

Wijnstra & Singh is een dienstverlener in de accountancy wereld en wij doen dingen anders. Wij bieden onze klanten op maat oplossingen voor het ontzorgen van administratieve werkzaamheden en bieden tegelijkertijd een financieel expert die als sparringpartner van de ondernemers een belangrijke rol inneemt. Daarbij regelen we de wettelijke verplichtingen en denken we mee binnen de bedrijfsprocessen en doelstellingen om de strategie inhoudelijk vorm te geven.

En wat wij bieden

Onze professionals hebben ieder een breed scala aan ervaring als accountant en controller bij verschillende bedrijven.

Hierbij kan je denken aan eenmanszaken tot (middel)grote ondernemingen die zowel lokaal als internationaal in uiteenlopende branches actief zijn.

Deze ervaring hebben zij onder andere opgedaan als accountants (zowel controlerend als samenstellend) bij meerdere Big 4 kantoren.

Onze professionals

• Analytisch vermogen
• Pro-actief
• Hands on
• Flexibel
• Oplossingsgericht
• Team players
• Up to date kennis van de wet- en regelgeving
(zowel Dutch Gaap als IFRS)
• Durven zelfstandig en onafhankelijk te denken en plaatsen
kritische noot waar nodig.
• Communicatief- en adviesvaardig
• Helicopterview, oog voor detail en goede sparringpartner

30 jaar ervaring van eenmanszaak tot beursfonds

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

mkdf-team-image
Gerben Wijnstra
Eigenaar, Financieel Adviseur

Na de brede ervaring als register accountant heb ik de ambitie om mij de komende jaren verder te ontwikkelen als financieel professional en strategisch sparringpartner voor ondernemers. Mijn passie ligt in het ontzorgen van ondernemers op financieel vlak, zodat zij de focus kunnen houden op de ondernemersdoelen. Ik vind het prettig om dit op een manier te doen die gebaseerd is op gedeelde waarden, zoals vertrouwen in elkaar, persoonlijke verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid. Inhoudelijk wil ik mij blijven ontwikkelen in vaktechnische kennis op het gebied van fiscale regelgeving, controlling en business development. Binnen de ondernemingen waarin ik werkzaam ben kan ik dit elke dag in de praktijk brengen.

mkdf-team-image
Jagjit Singh
Eigenaar, Financieel adviseur

Na op mijn 12e naar Nederland te zijn verhuisd, heb ik na mijn vwo, parttime de opleiding Accountancy op Hogeschool Rotterdam en Nyenrode Business Universiteit gevolgd. Naast mijn studie ben ik in 2004 begonnen met werken bij een BIG 4 kantoor. Hier ben ik na een aantal jaar op de samenstelafdeling te hebben gewerkt, overgestapt naar de controle praktijk. In deze periode heb ik zowel kleine ondernemingen als grote beursgenoteerde ondernemingen in diverse sectoren bediend. Naast de samenstel en controle ervaring heb ik in de laatste jaren ook ervaring opgedaan op het gebied van (group) controlling. Mijn jarenlange ervaring heeft mij een basis gegeven om een gedegen all-round financieel expert te worden waarmee ik u als ondernemer kan ontzorgen op financieel vlak en u te kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw ondernemingsdoelstellingen.

Persoonlijk Contact
})(jQuery)